Speel War Games online

Battles: Go World War II

Category: Tanks

Try These Games!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Game Info: Battles: Go World War II

Rate this post

Korte beschrijving flash games Battles: Go World War II. Je bent betrokken bij een serieuze historische tankgevecht van Koersk in juli 1943. Door zijn Sovjet tank te beheersen, moet je vooruitgaan op het pad van het vernietigen van vijandige tanks terwijl je het geweervuur Duitse bronitehniki ontwijkt. Voor gesloopte tanks krijgt u een rang toegekend. Doe een terugdraaiende bijdrage aan de historische strijd en de overwinning op de vijand. Volledige naam van de game Battle of Koersk.

How to Play:

Beheer van de beweging van de tank - het computertoetsenbord en een schot markeren - de muis.

Tags: ,