Speel War Games online

Game Info: Westfront van Strafe

Rate this post

Deze game is voor diegenen die een piloot willen worden, of gewoon van vliegtuigen houden. In dit spel bestuur je het vliegtuig op een hoogte van vogelvluchten en schiet je de vliegtuigen van vijandelijke eenheden neer. Het spel speelt zich af in een vredige stad, die werd aangevallen door vijandelijke vliegtuigen. Jouw taak – om ze op te sporen en te doden op de kaart met behulp van zijn geweren. Ook in de lucht kun je verschillende bonussen en tips verzamelen. Na het winnen, ben je zeker dat je wordt beloond. Vergeet niet om naar de kaart te kijken, die zich in de rechterbovenhoek bevindt. Op de kaart kun je bonussen en vijandelijke vliegtuigen volgen. Wees voorzichtig en oplettend, omdat de vijanden ponastavili voor jou in de lucht vallen. Een van hen is een luchtbom.

How to Play:

De besturing van het spel vindt plaats met de pijltjestoetsen op het toetsenbord en "spatie" om vijanden te bestoken.

Tags: , ,